Ракета е паднала близо до търговски кораб край бреговете на

...
 Ракета е паднала близо до търговски кораб край бреговете на
Коментари Харесай

Ракета е паднала близо до търговски кораб край Йемен

 

Ракета е паднала покрай търговски транспортен съд край крайбрежията на Йемен, заяви английската Агенция за морските търговски интервенции, представена от Ройтерс. Плавателният съд и екипажът са в сигурност и не престават към идващото пристанище по курса си.

Инцидентът е на 98 морски благи от йеменския пристанищен град Ходейда, написа Българска телеграфна агенция.

Капитанът на комерсиалния транспортен съд е съобщил, че ракетата е паднала във водата покрай левия ръб на кораба.

 Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV

Не се оповестява за вреди.

Британската компания „ Амбри “ изпрати друга консултативна записка, откакто заяви, че търговски транспортен съд е докладвал за рухване на арсенал във водата на към 33 морски благи южно от йеменския град Моха.

„ Съобщава се, че боеприпасът е паднал във водата на 0,2 морски благи от кърмата на кораба. Два часа и половина преди този момент различен търговски транспортен съд е съобщил за „ ракетна офанзива “ западно от Моха ", добави „ Амбри “.

По време на случаите двата кораба са плавали на разстояние 2-5 морски благи един от различен, сподели той.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР